Selecteer een pagina

Portfolio

Basisschool (Neerpelt)

Akoestisch advies bij nieuwbouw basisschool Neerpelt-Centrum (Houben nv): lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Projectontwikkeling (Jabbeke)

Akoestisch advies voor de projectontwikkeling aan het Klein Strand te Jabbeke (Bouwadvies & Coördinatie cvba): impact geluidscherm ter bescherming tegen verkeerslawaai .

Basisschool (Peutie)

Akoestische studie nieuwbouw basisschool Peutie (Reynders nv): lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Appartementsgebouw (Roeselare)

Akoestische studie appartementsgebouw te Roeselare: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Basisschool (Sint-Lambrechts-Herk)

Akoestische studie nieuwbouw basisschool Sint-Lambrechts-Herk (Reynders nv): lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Appartementsgebouw (Antwerpen)

Akoestische studie appartementsgebouw te Antwerpen (renovatie): lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Appartementsgebouw (Duffel)

Akoestische studie bij de renovatie van een appartementsgebouw te Duffel: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Appartementsgebouw (Ieper)

Akoestische studie appartementsgebouw te Ieper (renovatie en nieuwbouw): lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Appartementsgebouw (Keerbergen)

Akoestisch advies bij de reconversie van het hotel Grand Veneur te Keerbergen naar een appartementsgebouw: lucht- en contactgeluidisolatie.

Technisch atheneum (Kapellen)

Akoestisch studie voor de nieuwbouw van het technisch atheneum te Kapellen (Reynders nv): lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Woongebouw (Mechelen)

Akoestische studie bij de reconversie van een bouwkundig erfgoed naar woningen te Mechelen: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Omnisportveld (Antwerpen)

Akoestische studie voor het bouwen van een omnisportveld in de Burchtse Weel te Antwerpen (GAB Architecten bvba): aanleg van geluidberm en -scherm ter bescherming tegen verkeerslawaai.

Muziekacademie (Hoboken)

Akoestische studie bij de renovatie van de muziekacademie te Hoboken (GAB Architecten bvba): lucht- en contactgeluidisolatie, nagalmbeheersing.

Bioscoopzaal (Antwerpen)

Akoestische studie bioscoopzaal te Antwerpen: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, geluidemissie naar de omgeving, nagalmbeheersing.

Spinning en danszaal (Zwevegem)

Akoestische studie voor de spinning en danszaal van Lago Club Zwevegem Fit (ARTABEL bvba, fotograaf: Maxine Stevens): lucht- en contactgeluidisolatie tussen beide zalen, installatielawaai, geluidemissie naar de omgeving, nagalmbeheersing in beide zalen.

Sporthal (Leuven)

Akoestische studie bij de renovatie van een sporthal te Leuven: nagalmtijd.

Indoor speeltuin en sporthal (Zwevegem)

Akoestische studie voor de indoor speeltuin en sporthal van Lago Club Zwevegem Fit (ARTABEL bvba, fotograaf: Jurgen de Witte): lucht- en contactgeluidisolatie tussen de verschillende ruimten, nagalmbeheersing in de verschillende ruimten.

Evenementenhal (Leuven)

Akoestische studie voor de nieuwbouw evenementenhal te Leuven: geluidemissie naar de omgeving, nagalmbeheersing.

Appartementsgebouw (Lier)

Akoestische studie appartementsgebouw te Lier: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Woongebouw (Antwerpen)

Akoestisch advies bij de renovatie van een woongebouw te Antwerpen: lucht- en contactgeluidisolatie.

Polyvalente zaal (Turnhout)

Akoestische studie voor een nieuwbouw polyvalente zaal te Turnhout: geluidemissie naar de omgeving en nagalmbeheersing.

Muziekschool (Brussel)

Akoestische studie bij de reconversie van een kantoorgebouw naar muziekschool te Brussel: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

Kinderkribbe (Mechelen)

Akoestisch advies bij de inrichting van een kinderkribbe in een bouwkundig erfgoed te Mechelen: lucht- en contactgeluidisolatie naar de omliggende woningen, nagalmbeheersing.

Ontmoetingscentra (Turnhout)

Akoestische studie bij de renovatie van 2 ontmoetingscentra te Turnhout: nagalmbeheersing en interne luchtgeluidisolatie.

School (Antwerpen)

Akoestische studie bij de renovatie en nieuwbouw van een kleuter- en lagere school te Antwerpen: lucht- en contactgeluidisolatie, gevelisolatie, installatielawaai, nagalmbeheersing.

 


info@i-kustik.be
© 2022 I-KUSTIK BV
SuperPowered by BATMAN